Koszt uczestnictwa 50 zł. Wpłaty na konto również do 19 kwietnia 2017. Nr konta podamy po przesłaniu zgłoszenia.
Zaproszenie na 6 urodziny portalu Lubelskie Korzenie
Zaproszenie na 6 urodziny portalu Lubelskie Korzenie
Prosimy o zgłoszenia do 19 kwietnia 2017 na nasza pocztę lubelskie-korzenie(na)lubgens.eu
Koszt uczestnictwa 50 zł. Wpłaty na konto również do 19 kwietnia 2017. Nr konta podamy po przesłaniu zgłoszenia.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2017, 09:42 przez Greg, łącznie zmieniany 3 razy.
Pozdrawiam Grzegorz
-
Drodzy Lubgensowicze - uczestnicy 6 urodzin portalu "Lubelskie Korzenie",
dziękujemy Wam pięknie za tak liczne przybycie i uświetnienie naszej, wspólnej uroczystości.
Było nam niezwykle miło gościć Was tym razem w Puławach, w których naszym gospodarzem
i przewodnikiem był Kolega Zygmunt Targoński, któremu w imieniu nas wszystkich składamy wielkie podziękowanie.
Mamy nadzieję na kolejne spotkanie za rok, a może wcześniej...
.
dziękujemy Wam pięknie za tak liczne przybycie i uświetnienie naszej, wspólnej uroczystości.
Było nam niezwykle miło gościć Was tym razem w Puławach, w których naszym gospodarzem
i przewodnikiem był Kolega Zygmunt Targoński, któremu w imieniu nas wszystkich składamy wielkie podziękowanie.
Mamy nadzieję na kolejne spotkanie za rok, a może wcześniej...

Pozdrawiam
Ewa
Ewa
- ksieski2st
Witam.
Niestety z przyczyn rodzinnych nie mogłem uczestniczyć w spotkaniu (bardzo chciałem, ale cóż siła "wyższa"...).
Serdecznie pozdrawiam uczestniczących i mała prośba: może jakieś fotki do obejrzenia...
Niestety z przyczyn rodzinnych nie mogłem uczestniczyć w spotkaniu (bardzo chciałem, ale cóż siła "wyższa"...).
Serdecznie pozdrawiam uczestniczących i mała prośba: może jakieś fotki do obejrzenia...
Pozdrawiam
Stach Księski, syn Norberta, wnuk Kazimierza, prawnuk Aleksandra, 2xpra Konstantego, 3xpra Łukasza, 4xpra Adama
----------------------------------------------
Poszukuję: Księski, Księzki, Xięski, Chyła, Pyda, Kawka, Ambrożewicz, Popiołek
Stach Księski, syn Norberta, wnuk Kazimierza, prawnuk Aleksandra, 2xpra Konstantego, 3xpra Łukasza, 4xpra Adama
----------------------------------------------
Poszukuję: Księski, Księzki, Xięski, Chyła, Pyda, Kawka, Ambrożewicz, Popiołek
-
-